{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.314 visninger | Oprettet:

Tandstilling {{forumTopicSubject}}

Nones har gået med dobbelte hjørnetænder i en 3 ugers tid, men endelig smed ham dem og alt så fint ud, der var de blivende endnu ikke så store.

Jeg kan nu se efter som de er nået en hvis størrelse at de faktisk går indad, altså de rammer ham i overmunden lige hvor de øverste kommer ud, han har 2 små mærker i tandkødet efter dem.

Han var til 6 måneders tjek i mandags, uden anmærkninger, men jeg er nu alligevel blevet lidt nervøs for om det er normalt de sidder sådan ?

Vil og kan de rette sig? Skal jeg have ham til dyrlæge eller er det kun tiden der kan vise om de retter sig.?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tandstilling
  • #1   6. okt 2018 .

    profilbillede
  • #2   6. okt 2018 .

    profilbillede
  • #3   6. okt 2018 1

    profilbillede
  • #6   6. okt 2018 Afsted til dyrlæge med speciale i tænder

  • #11   6. okt 2018 Base narrow kan jeg læse mig til han har smiley

    Jeg er så irriteret over dyrlægen ikke har tjekket de tænder ordentlig i mandags, og egentlig også på mig selv.
    Jeg ringer på mandag, der er en tandspecialist ude på dyrehospitalet.

    Hans hvalpe tænder har set fine ud, han må have haft dobbelte for længe smiley jeg er sgu lidt nervøs for hvilken behandling han skal have smiley
    Jeg tror bestemt ikke at det kan rettes med en krone smiley


  • #13   6. okt 2018 Når jeg læser om det så ser alle behandlingerne bare så voldsomme ud smiley jeg tror ikke han kan få krone på, det er de for lige til smiley mon forsikringen dækker sådan noget ?

  • #15   6. okt 2018 Det lidt som om hans underlæbe er for smal i forhold til overkæben. De for aldrig de tænder til at pege ud af. Det tror jeg ikke på

  • #17   6. okt 2018 Trine. Skidt også med det, det skal jo ordnes uanset. Det ved jeg søreme ikke, jeg forestiller mig 10.000 kr. Men han kan ikke nøjes med krone, det bliver fuldstændig umuligt.

  • #19   6. okt 2018 Ulla jo han har. Både ved opdrætter og igen ved 12 uger. Der var ingenting. Jeg skulle bare have været mere obs på de dobbelte hjørnetænder. Men jeg sagde endda til hende i mandags, at nu havde han endelig smidt dem, og hun kiggede ham i munden. Det først nu her hvor de er blevet så store at man virkelig kan se hvor meget det er smiley

  • #21   6. okt 2018 Det så heller ikke så langt fra 10.000 når begge skal laves. Men jeg tror de må tage dem ud. Nu hvor jeg rigtig har kigget så tror jeg ikke på de kan rette dem ud. Det simpelthen et for stort rum. Og de kommer jo til at sidde helt forkert i forhold til de øverste så. Tænk hvis han skal have bøjle på, det må virkelig komme til at gøre ondt smiley

  • #23   6. okt 2018 Nogen der kender en i Nordjylland med speciale i tænder ? Jeg har faktisk ikke lyst til at bruge mit vanlige dyrehospital nu

  • #25   6. okt 2018 Ulla, nej du har ret. Det ved jeg jo heller ikke om den er. Tanden sidder jo samme sted dem den øverste. Det lige før den ikke kan ses med lukket mund. Det kan i jo nok se, de får se aldrig på den anden side.

    profilbillede
  • #27   6. okt 2018 Altså de har en tandspecialist derude, hun har i hvert falde nogle kursuser og står som med speciale i tænder. Jeg må tage derud mandag, og så må jeg bede hende anbefale mig videre hvis det er så slemt som jeg er sikker på det er.

  • #29   6. okt 2018 Åh jeg håber virkelig de kan gøre noget! Og noget som ikke er alt for smertefuldt for ham:(?

  • #31   6. okt 2018 På min race sidder de øverste hjørnetænder ofte dobbelt i nogle uger. Det giver aldrig problemer. Måske det er noget andet med de underste hjørnetænder.

  • #33   6. okt 2018 Det var godt ! Jeg håber en krone kan gøre det !

    Han havde både foroven og forneden. Det kan jo også være de ville have blevet sådan alligevel.


  • #34   6. okt 2018 Hold kæft jeg er så gal over en dyrlæge står og kigger min hund i munden, og siger det ser fint ud ! Jeg burde have reageret noget før. Men jeg havde ikke tænkt den tanke, eller at de var så store at de faktisk gik i ganen smiley

  • #36   6. okt 2018 Ja der er ikke andet for. Må afsted på mandag, og krydse fingre for at han kan få en protese på.

  • #38   6. okt 2018 Den tand har jo altid siddet på den forkerte side af den øverste. Så en anmærkning ville i det mindste have været på sin plads. Men det der jo ikke noget at gøre ved nu. Må bare håbe der kan gøres noget, rimelig smertefrit

  • #39   6. okt 2018 Trine hvor I Kolding?
    Én af vores hvalpe fra sidste kuld, har sådan en tand. Jeg vil mægtig gerne hjælpe dem med en løsning.


  • Sofie
    Sofie Tilmeldt:
    sep 2013

    Emner: 14 Svar: 107
    #41   6. okt 2018 Min terrier havde samme problem med tænderne i undermunden, hvilket dyrlægen opdagede, da vi var derude med et helt anden problem. Vi fik der at vide at vi skulle købe en KONG bold og få hunden til at tygge så meget i den som muligt, hvilket heldigvis skubbede tænderne ud på plads.

  • #42   6. okt 2018 Tusinde tak Trine. Det sender jeg videre!

  • #43   6. okt 2018 Sofie, hvor gammel var din hund der ?

  • Sofie
    Sofie Tilmeldt:
    sep 2013

    Emner: 14 Svar: 107
    #44   6. okt 2018 Jeg tror hun var omkring 5-6 mdr.

  • #45   8. okt 2018 Sofie. Okay, nones sidder desværre halvt gemt af de øverste så de vil aldrig frivilligt kunne glide ud på plads.

    Jeg har fået en tid på mandag ved Torben Lindberg, som samarbejder en del med klinikken nede i Kolding som Trine også har brugt. Han har gode erfaringer med at lave en bøjle som forhåbentlig kan få tænder ud på plads. Han har desværre ferie i denne uge. Men sagde det ikke var kriminelt at vente til næste uge, da han alligevel skal bruge så meget tand som muligt for ikke at skulle bygge en krone på også. Nones skal lige 0.3 mm længere frem og så ud, der er fint plads til dem. Så håber det går smertefrit. Min eneste skræk er dog at det er fordi selve kæben er for smal. Men det må vi sammen finde ud af på mandag.


  • #47   8. okt 2018 Normalt ser man jo at de nederste går i vanen fordi de er vokset lodrette op, og ikke runder ud af, som hvis de havde en bold til at ligge du ved. Men Nones hjørne tænder de runder faktisk, så jeg er bange for at det er selve kæben der er for smal, der jo en hvis grænse for hvor meget man kan tvinge dem ud, og sidder de nu faktisk i den rigtige position så får vi jo svært ved at tvinge dem mere ud. Han sagde det så man sommetider at de har en for smal underkæbe. Men nu må vi se. Han sagde vi nok skulle få styr på de tænder og at jeg ikke skulle være nervøs. Han sagde det skulle være meget slemt for at de ikke vil kunne rette dem.

  • #48   9. okt 2018 L.P. jeg kan varmt anbefale Torben hos Familiedyrlægerne i Hobro! Han plejer at sige tingene som de er, så der vil du få et reelt bud på handlingsforløb.. Han er super dygtig til det med tænder!

  • #49   9. okt 2018 Jeg har kun hørt positive ting om ham! Og mit eget dyrehospital sender også videre til ham fordi han er så dygtig. Jeg er spændt på hvad han siger mandag.


  • #50   19. okt 2018 Hvordan går det. Er behandlingen gået i gang?

  • #51   19. okt 2018 På Tirsdag får Nones bøjle på, den skal sidde i 4-6 uger. Så jeg er godt nok spændt på hvad han siger til den.

  • #52   19. okt 2018 Var det i Kolding? Hvor gammel er hun nu?
    Vi har solgt en hvalp som lige er blevet 7 mdr. Den har åbenbart det samme i den ene side og det skal selvfølgelig udbedres. Håber ikke det er for sent. Må jeg spørge hvad det koster?


  • #53   19. okt 2018 Nej det er ved Torben Lindberg. Han er også tandspecialist og arbejder tæt sammen med lizette fra Kolding. Han fortalte at lizette ikke laver så meget tænder mere åbenbart.

    Nones er 6 måneder og 3 uger. Han vil gerne at tænderne er vokset tilstrækkeligt ud så de kan holde sig selv på plads når de er rettet til. Ellers skal han til at bygge en krone på oveni. Så jeg tror alderen er meget passende.

    Prisen er omkring de 8.000 alt efter hvor meget medicin han skal have.


  • #54   19. okt 2018 Tusinde tak! Det vil jeg give videre. Jeg ved slet ikke om deres sygeforsikring tager noget. De er desværre ikke så meddelsom e. Tænker de har krav på at få 1/3 del af hvalpens pris tilbage og det skal de selvfølgelig have.

  • #55   19. okt 2018 Så vidt jeg har undersøgt, er det en ekstra forsikring som Agria har, man kan tegne med tænder. Ellers dækker de vist ikke nogen steder. Tja måske, men det er jo uheld at tanden kommer i klemme derinde. Det jo ikke forkert tandstilling som sådan. Jeg har ikke tænkt på at få noget af købsprisen tilbage. Det bare skide uheldigt og måske har mælketænderne bare siddet lidt for længe.

  • #56   19. okt 2018 Der var 14 hvalpe i kuldet og hun er den eneste med bidfejl. Hunden er købt som familiehunde, men de kunne godt tænke sig at udstille. Det kan de jo ikke når den går op i tandkødet. Jeg tænker da umiddelbart at man har krav på refusion. Jeg har ikke kunnet få fat i DKK's jurist.
    Køber fik limet ører på sin hvalpe hos en af mine bekendte. Min bekendte gjorde køber opmærksom på at hun skulle holde øje med tanden, vrikke den lidt ud og kontakte mig. Det var da den lige var begyndt at titte frem. Det gjorde de aldrig. Hun går til træning hos min bekendte og ved et tilfælde opdager Marianne under en tandvisningsøvelse, at tanden sidder for langt inde. Det var ikke engang ejer selv der opdagede det og først dér kontakter de os og siger at de først lige har opdaget det...
    Jeg ønsker ikke at blive uvenner med bogen, men havde været glad for en update henad vejen. Jeg kan jo ikke vide om mælketanden har siddet for længe. Var bare overbevist om at de havde krav på noget retur.
    Nej jeg er sikker på at de ingen tillægsforsikring har.


  • #57   19. okt 2018 Det meget muligt at de har krav på det, der står noget med tandfejl der er til gene for hunden, og det er det jo. Jeg har det bare sådan lidt, det jo ikke fordi det en fejl som sådan, det jo ikke kommet af dårlige tænder, men simpelthen bare uheld. Når de så ovenikøbet faktisk er blevet gjort opmærksom på det, uden at reagere så syntes jeg måske den er lidt træls.

  • #58   19. okt 2018 #56 Medmindre du i købskontrakten har skrevet at hvalpen sælges som udstillingshund, så er jeg ret sikker på de ikke har krav på noget.. (så længe det er kosmetisk - hvis hunden har ondt / ikke kan spise ordentligt / noget andet, så bør de have ret til refusion tænker jeg)

    Hvorvidt man vælger at give noget, er jo så op til en selv. Jeg er enig i, at de burde have fået det tjekket og informeret om det tidligere...

    Det har vi i hvert fald gjort med Easy, som forhåbentlig skal benyttes i avl - der har vi kigget tænder undervejs, da han også har et liidt snævert bid, og vi har hele tiden haft kontakt med opdrætter.. Tanddyrlægen har så kigget på ham og sagt han ikke ville gøre noget ved det, hvis det var ham, så må vi se, hvad de siger, til udstilling smiley


  • #59   19. okt 2018 Der var intet galt da den var 8 uger og de hentede den. Der er selvfølgelig dyrlægeattest og der er ingen anmærkninger vedrørende tænderne.
    Ja det er træls og rigtig uheldigt. Vi har opdrættet i 13 år og har lavet en enkelt (sealy og ikke airedale) med et lille underbid. Den blev solgt til reduceret pris selvfølgelig. Vi har aldrig skulle refundere noget, så det er selvfølgelig noget nyt og vi er ret usikre på om vi gør det juridisk rigtige.


  • #60   19. okt 2018 Milla vi sælger altid som familiehunde. Udstillings og avlshunde kan i min optik kun sælges, hvis de har været anvendt eller udstillet med tilfredsstillende resultat.
    Det er en familie som syntes et kuld hvalpe kunne "være hyggeligt" og derfor en avlsgodkendelse på en udstilling. Det kræves nu ikke for at få stambøger. Vigtigst for os er at den bliver fotograferet på hofter og albuer. Det er kan diskuteres om det er kosmetisk. Den går jo op i tandkødet men hun virker ikke til at have ondt. Men tanden er vel heller ikke helt udviklet endnu. Det er mere om der kommer skader på tænderne i overkæben.


    profilbillede
  • #61   19. okt 2018 Sådan en tand skal AlTID behandles ! Den ender med at lave hul op igennem ganen på hunden, og slide emaljen af på de andre tænder. Torben siger der er 3 løsninger. Bøjle, som er klart den bedste, hive tanden ud som er klart den dårligste mulighed! Og så at lade tanden sidde men afkorte den, så laver de en halv rodbehandling og lukker tanden igen, tanden skal forblive levende fordi den vil vokse sig tykkere og stærkere indtil hunden er omkring 2 år. Den løsning er der rigtig mange der benytter sig af, og mange dyrlæger som anbefaler. Men risikoen for infektioner og senere at skulle have opereret tanden ud er stor , plus at hunden skal i røntgen efter 6 måneder for at se hvordan tanden har det. Det er absolut ikke en mulighed jeg ville vælge! Men mange gør det måske pga det umildbart lyder som en nem løsning og evt ikke så omkosteligt. Jeg syntes det ser ud til at hunden på billedet evt ville kunne " nøjes " med en krone .

  • #62   19. okt 2018 Jeg er helt enig i at man ikke bare skal lade står til! Tak for forklaringen af de forskellige løsninger. Dem vil jeg viderebringe til ejer.

  • #63   19. okt 2018 Er det begge hjørnetænder på Nones?

  • #64   19. okt 2018 Selv smiley ja det er begge. Men hans mælketænder sad også længe, så de har helt sikkert være skyld i det

  • #65   19. okt 2018 Er det så 4000 kr pr tand? I fald vil vores refusion kunne betale dyrlægen tænker jeg.
    Jeg ved jo ikke hvor længe hendes mælketænder sad, når jeg ikke er opdateret. Airedales KAN have smalle underkæbe som unge. De har jo et langt forholdsvis smalt forhoved, men den er jo fin i den anden side.


  • #67   19. okt 2018 Ja Trine 4 smiley jeg havde nævnt den som en mulighed, bare ikke lige fået den med længere oppe smiley

  • #69   19. okt 2018 Jeg tror nok kronen er lidt dyrere end 4000 kr smiley men udfra billeder syntes jeg det ser ud til at en krone kunne være en mulighed smiley

  • #71   19. okt 2018 L.P jeg havde forstået at det er kronen du har valgt til Nones. Er det ikke korrekt?

  • #73   19. okt 2018 Der er ikke andet for end at se hvad en specialist siger. Spurgte tirsdag aften om hun havde kontaktet Kolding. Svaret onsdag morgen var ja og jeg skriver til dig senere. Har skrevet for 2 timer siden at jeg er ked af intet at høre, da vi derfor hverken kan gøre til eller fra uden oplysninger. Skal have hvalpetræf i morgen hos selvsamme køber. Ville bare gerne have det afklaret, så det ikke er dét dagen skal gå med. Ellers køber vi hende bare tilbage, hvis det er dér vi er. Kan se hun har læst min besked.

  • #74   19. okt 2018 Jeg har ganske enkelt bare gengivet Torben fra mit hovede. Kronen kom ganske enkelt ikke lige med i den sætning fordi kronen ikke var en mulighed for nones, så den snakkede han ikke så meget om. Kronen er da helt klart at foretrække hvis hunden kan nøjes med den smiley

    Louise. Nej nones kan ikke nøjes med kronen fordi hans er så slemt. Han skal have en bøjle på med sådan en kile som over de 6 uger skubbe tanden på plads.


  • #75   19. okt 2018 Alla den her

    profilbillede
  • #76   19. okt 2018 Hvis hun har kontaktet Kolding så har de da sikkert fundet en løsning smiley

    Men det er da godt nok lidt træls, at hun ikke lige melder tilbage. Især når i skal være sammen i morgen.


  • #77   19. okt 2018 Arhhh det giver mening. Saga skal sikkert også have bøjen så.

  • #78   19. okt 2018 Det håber jeg da de har og så kan vi finde en økonomisk løsning. Ja det er altså ikke særlig tilfredsstillende. Ej heller når man ved at hvalpekøbere forventer at vi som opdrættere, smider alt hvad vi har i hænderne når de mangler hjælp/råd.... og det gør vi jo også..

  • #79   19. okt 2018 Nej lige præcis. Vi håber hun kan fortælle om en plan i morgen smiley

  • #80   19. okt 2018 Louise.

    Måske et dumt spørgsmål, men vil Nones feks kunne udstilles når tænderne er rettet ? I princippet er der vel ingen der ved de er rettet på plads, og det er jo ikke arveligt ?



  • #81   19. okt 2018 Ja det vil jeg da bestemt mene han kan!
    Jeg ville også selv turde at parre Saga. En tand på 14 hvalpe. Det ser jeg som et tilfælde. Kommer der nogle efter hende, ja så er det slut selvfølgelig. Deres mor har ingen problemer. Far har normalt bid. Hans søster er VV17 samt 2. bedste tæve på Crufts i år. Jeg kan jo selvfølgelig ikke vide om de er rettet, men det tvivler jeg stærkt på.
    Så bare ind i manegen med dig når bisserne er på plads smiley


  • #83   19. okt 2018 Okay smiley
    Det kunne være sjovt at prøve i hvert falde smiley


  • #84   19. okt 2018 Så er det faktisk at snyde lidt jo. Selvom det ikke er arveligt.

  • #85   19. okt 2018 Trine du har helt ret. Jeg havde nu gjort det alligevel. Der er jo forskel på udstilling og avl.

  • #86   23. okt 2018 Så kom vi på den anden side! Nu venter den første uge, på smertestillende og så forhåbentlig 3 uger, som vi ikke mærker det store til.

    Han er lidt udfordret af bøjlen da han altid skal bære noget i munden, men har taget alle hårde ting, så håber det går at han svinger lidt med en bamse.

    I kan lide få lov at se med fra starten af smiley


    profilbillede
  • #87   23. okt 2018 Rigtig spændende!
    Saga fik på i går, så vi kan se om det fungerer på begge. Hendes blev klaret i Kolding.


  • #89   23. okt 2018 Louise fik hun også bøjle på ?

    Han virker ikke synderlig generet, han leger stadig som han plejer. Den er faktisk ikke så stor som jeg troede. Den sidder helt fast så den skal han have på hele tiden ja. Så vi krydser fingre for at den er meget slidstærk.

    Håber virkelig at 4 uger er nok, det er sgu ikke så spændende at skulle have sådan en på, jeg kan bare høre som hans tænder klapre mod bøjlen hele tiden, han kan jo knap lukke munden helt.


  • #90   23. okt 2018 Ja det gjorde hun.
    Har ikke spurgt i dag, men i går aftes var hun ok og godt sulten, men lidt hængt efter narkosen.
    Tror der blev skåret lidt i tandkødet også.


  • #91   23. okt 2018 Okay smiley vi håber de kommer ud med gode flotte tænder om en lille måneds tid !

    Nones var også mega sulten, da han kom hjem. Så tog han lige en lille lur og så har der været fart på møgungen siden. Jeg troede ellers lige vi skulle have en stille og rolig hjemme dag. Not. Hehe


  • #92   23. okt 2018 Jaaa det vil være SÅ fedt!

    Haha nej tror heller ikke Saga ligger på den lade side


  • #93   25. okt 2018 L.P film da lige læst op på beskeden fra min hvalpekøber. Det var en kæmpe krone hun har fået på og derfor er der skåret lidt i tandkødet. Altså ingen bøjle.
    Spændende om de har forskellig effekt.
    Alt andet lige håber jeg begge er rigtig effektive.


  • #95   25. okt 2018 Ja det må det være. Bare det hjælper hende, er jeg lykkelig

  • #97   25. okt 2018 Det er jeg rigtig glad for at høre. Dyrlægerne er jo meget om sig med at sige at det er arveligt. Det er det måske også i en hvis grad. Der var 14 i kuldet og én har en skæv hjørnetand. Ingen af forældrene har noget. Her er ikke panisk!

  • #98   25. okt 2018 Altså Torben har ikke nævnt noget som helst om arvelighed, og ingen bare af opdrætters hunde har haft noget med tænder.

    Om 4-6 uger har vores også perfekt bid ! Forhåbentlig smiley


  • #99   25. okt 2018 Træls at din vov skal det igennem. Jeg håber det ender ud i et bedre, hvis ikke perfekt bid smiley

    Tak for at lade os følge med i processen, i både ord og billleder. Dette er et område jeg absolut intet vidste om, når det kommer til hunde (og alt alt for godt, når det kommer til mennesker, var bøjlebarn hele min barndom).

    Det er superspændende, at lære omkring mulighederne, når det kommer til hunde, og se det i "praksis" smiley


  • #100   25. okt 2018 Ja det super øv, han tager det heldigvis meget pænt smiley

    Jeg har heller aldrig selv tænkt over problemet, men jeg kan hører blandt andet ved dyrlægen at det faktisk er et meget almindeligt problem. Og desværre også et problem som ofte ikke bliver opdaget. Han fortalte han havde haft en tæve på 6 år inde, som skulle have opereret en flækket hjørnetand ud, egen dyrlæge havde forsøgt men kunne ikke selv, og havde så sendt dem videre til en tanddyrlæge. Da han får kigget på hunden har den rent faktisk samme på problem som Nones, hunden er 6 år og har fået 2 tandrensninger og forsøgt opereret ved egen dyrlæge, ingen har opdaget noget. Det er skræmmende !

    Jeg håber jeg kan fremvise et flot bid om en måneds tid smiley


  • #101   25. okt 2018 Jeg går ret meget op i at tjekke mine dyrs tænder. Kia havde et godt tandsæt, men når vovserne får råt, kan deres tænder slides meget, så jeg var meget obs.
    Katten er en blanding af en race, der er kendt for at have skodtænder, så de tjekkes også. Dyrlægen siger dog hun har smukke tænder, som sidder som de skal. Hun er 6 år, og alt på hende ligner at hun er 3 år smiley

    Fordi jeg selv er vokset op som bøjlebarn er jeg ret hys med tænder. Jeg får medicin der potentielt kan smadre mine, og jeg kan godt mærke de er sværere at holde, med alderen.
    Indtil videre har tyggegummi gjort forskellen, så jeg endnu ingen huller eller lign. har haft på trods af en alder sidst i 30'erne smiley Men det er jo helt no go for vores dyr.
    Tandbøjler gør som regel ikke ret ondt, medmindre de justeres løbende. De er generende, men ikke mere, end at man som regel kan leve med dem, og de virker. Mine tænder sad perfekt i mange år, efter den lange bøjleperiode.

    Her krydses hvad krydses kan for at din vaps ikke får flere problemer med sine bisser fremadrettet smiley


  • #102   25. okt 2018 Ja det også bare med at være opmærksom på de tænder altså. Jeg syntes også jeg var opmærksom på Nones tænder, det var simpelthen bare ikke faldt mig ind at de sat forkert, før jeg så hullerne i ganen på ham. Jeg ved virkelig ikke hvorfor jeg ikke har tænkt over det, selvom jeg har gjort meget ud at kigge ham i munden, også pga de mælketænder der sat så længe. Men nu har jeg i hvert falde lært lektien.

    Det så dejligt når vores dyr bære alderen flot smiley

    Jeg tror også som du siger at bøjlen er mere til gene end egentlig smerte, især nu hvor den jo ikke skal indstilles på.


  • #103   14. nov 2018 Så fik Nones bøjlen af efter 19 dage smiley Mor her var stolt ! Bisserne var rettet så meget !
    Den højre dog lidt mindre end den venstre, så Torben valgte at han skulle have krone på begge. Lykken var dog kort, allerede i dag har han så knækket kronen, selvfølgelig på den højre som var værst ! Tanden er for kort til at nå op og låse sig i tandkødet, så nu rammer han så bare tandkødet istedet for i ganen ! Øv øv og æv ! Vi skal igennem en tur mere ! Torben er selvfølgelig ikke at træffe før mandag !


  • #104   14. nov 2018 Æv det var både gode og dårlige nyheder. Jeg har ikke hørt fra Sagas forældre endnu. Jeg må hellere spørge!

  • #105   14. nov 2018 Ja det er sgu noget lort ! Nu må jeg se hvad Torben siger på mandag ! Ja, hendes må da også snart have rettet sig smiley

  • #106   27. nov 2018 Hvis nogen stadig kigger med, så fik nones igår nye kroner på begge hjørne tænder, og fjernet tandkød. Nu håber vi hans hjørne tænder gror lidt mere, så de selv kan holde sig på plads ! Og at kronerne sidder noget længere denne gang !

  • #107   27. nov 2018 Efter de er rettet ud i normal position.

    profilbillede
  • #109   27. nov 2018 Tænderne sidder som de skal, eller den højre den snitter lige den i overmunden, men det er Torben ikke bekymret for. Vi har bare det problem at hans tænder ikke er lange nok, så de rammer lige op i tandkødet, når ikke han er kroner på. Så hvis ikke de vokser, så har vi er problem :(.

  • #110   27. nov 2018 Uh det ser da absolut lovende ud!
    Sagas er vist stadig et lidt stramt bid i den side, men tanden sidder korrekt.


  • #111   27. nov 2018 Det var godt den var kommet ud på den rigtige side nu smiley

  • #112   28. nov 2018 Trine. Fik Dixie brændt tandkød væk, da hun fik krone på ?

  • #114   28. nov 2018 Er tandkødet som det var inden hun fik det brændt så ? Eller er fordybningen der stadigvæk ? Nones fik jo taget noget af tandkødet, men jeg er lidt i tvivl, om det heler helt op igen, eller om det forbliver som det er blevet skåret. Nones har mens han var alene hjemme ædt en bog, og knækket den ene krone igen smiley og det selvfølgelig den som er værst. Så nu skal jeg snakke med Torben igen i morgen. Hvis tandkødet ikke heler tilbage til hvor det var, så tror jeg med nød og næppe at tanden kan være der, uden at gå på.

  • #117   28. nov 2018 Okay, jeg må lige se tiden an så. Tak for svar.

Kommentér på:
Tandstilling

Annonce